Länkbyggandeefter Google Penguin uppdateringen


05/08/2012 | Författare: | Publicerad i Marknadsföring, SEO

Googles Penguin uppdatering har ökat vikten av att behärskasökmotoroptimeringstekniker för att kunna stå sig i konkurrensen på nätet. Det enklaste sättet att garantera att ditt företag hänger med i uppdateringarna är att anlita de bästa SEO konsulterna som vet hur man lyckas uppnå topprankningar på Google. Professionella SEO konsulter känner till de senaste uppdateringarna och andra marknadsföringstekniker på nätet,vilketär ett krav för att överleva den hårda konkurrensen på internet.

Penguin uppdateringen innebär i princip att det är större fokus på relevansen av webbplatsen. Länkbyggandet är en viktig del när du ska sätta en långsiktigt och affärsmässig SEO strategi så här kommer därför tre åtgärder som bör vidtas efter Penguin uppdateringen:

1. Känn till din länkprofil: Att vara medveten om sin länkprofil är särskilt viktigt efter Penguin uppdateringen. Den största risken du kan ta när det kommer till länkbyggande är att ha lågkvalitativankartext. En etisk SEO byrå använder uteslutande relevanta och genuina bakåtlänkar till din webbplats och dess innehåll.

2. En naturlig ankartext profil: Setill att du har en genuin profil och att din domän därigenom får en naturlig auktoritet.

3. Bra länkar: Det är viktig att skapa bra länkar till din sida från respekterade varumärken, sajter, människor och organisationer. Se till att finnas på sajter med många andra relevanta länkar, vilket även höjer värdet för användarna.

Det som behövs är alltså dedikerade konsulter inom sökmotoroptimeringsom strikt följer de senaste uppdateringarnas riktlinjer. Framtiden handlar om att skapa hög relevans och det finns inga ursäkter för att inte göra det.

Sökmotorsoptimering företag som arbetar med en etisk och naturlig SEO metodologi. Vi erbjuder professionella konsulttjänster inom SEO i Stockholm. Ligg steget före konkurrenterna – anlita en professionell SEO konsult från Strangelogic.se.

Kommentarer inaktiverade för Länkbyggandeefter Google Penguin uppdateringen Taggar:, , ,

Författare:

Skribenten har 0 publicerade artiklar Skribenten har inte skrivit något om sig själv än.

Kommentarer är avstängda.

Fler artikar av ‘Marknadsföring’