Effekten av e-cigaretten


09/02/2013 | Författare: | Publicerad i Personligt, SEO

Många människor är skeptiska till elektroniska cigaretter, de tror inte på effekten som de skulle ha på rökarna. Men verkligheten är en annan, aldrig förr har det funnits fler människor som slutat röka pga en sluta röka-produkt. Grunden till att denna elektroniska cigarett har blivit så populär är för att den liknar och känns som en riktig cigarett när den ska rökas, bara utan alla dessa dåliga giftämnen som normala tobakscigaretter innehåller. Forskare har kommit fram till att normala cigaretter innehåller mer än 4000 olika giftämnen som påverkar din hälsa mer än räknar med. Så snart du börjar röka elektroniska cigaretter, kommer det efter mycket kort tid ske förändringar i din hälsa. Efter bara 20 minuter efter att du har rökt din sista tobakscigarett, kommer ditt blodtryck och puls falla. Efter 8 timmar kommer kroppens nivåer av kolmonoxid och syre normaliseras. Efter en vecka kommer ditt smak- och luktsinne ha förbättrats betydligt, vilket är en av de saker som de flesta lägger otroligt mycket märke till, och som värdesätts allra mest. Bara för att det är en sådan sak som man i verkligheten tar för givet, men rökare har bara inte upptäckt att de har mist mycket av deras lukt- och smaksinne.

Efter 12 veckor utan tobakscigaretter återhämtar lungorna sin förmåga att att rensa sig själva, och lungkapaciteten kan förbättras med upp till 30%, allt efter individen. När du har varit rökfri i ett år halveras risken för hjärtsjukdomar.

Detta är en stor sak när man egentligen bara ska börja ”röka” något annan än det man är van vid, istället för att utsätta både sig själv och andra för skadlig rök, så kan ta ansvar och börja med elektroniska cigaretter Det krävs inte mer än några klick på internet, så kan du skaffa dig en elektronisk cigarett som hjälper dig och din familj.

Kommentarer inaktiverade för Effekten av e-cigaretten

Författare:

Skribenten har 0 publicerade artiklar Skribenten har inte skrivit något om sig själv än.

Kommentarer är avstängda.