Jobba hemifrån – som säljare


11/09/2011 | Författare: | Publicerad i Marknadsföring, Tjäna pengar

Många anser att telefonförsäljare är ett yrke med ganska negativ klang, mycket beroende på våra egna upplevelser av (ofta påträngande) telefonförsäljare. Faktum är dock att i dagsläget så bedrivs nästan all försäljning, förutom i butikerna, via just telefon. Telefonförsäljning, eller telemarketing som det kallas i branschen, är ett mycket brett område där i praktiken alla möjliga sorters produkter och tjänster säljs. Fördelarna med telemarketing är många för alla inblandade – det tar mindre tid, kostar mindre pengar och man kan nå ut till många på kort tid.

Jobba för ett telemarketingbolag

Det är ganska enkelt att få jobb som telefonförsäljare, särskilt i större städer. Så kallade ”callcenters” är specialiserade på detta, och samlar in ett flertal uppdragsgivare som de anställda sedan arbetar med. Möjligheterna finns ofta att tjäna mycket pengar på detta, tack vare provision. Nackdelen är att den fasta lönen (den garanterade lönen) ofta är låg, och ofta är arbetstiderna obekväma och kanske inte särskilt flexibla. Vissa trivs på callcenter, medan andra inte gör det – det är också en viktig fråga. Men de allra flesta drömmer om att jobba hemifrån.

Jobba för dig själv

Nu finns det lyckligtvis ett annat alternativ, som kombinerar det lönsamma och enkla med ett callcenter och drömmen om att jobba hemifrån. Lösningen heter AdSite och är en tjänst som kopplar samman enskilda säljare och uppdragsgivare. Allt det tekniska, all administration och allt krångel sköter alltså AdSite, medan du som säljare hanterar försäljningen. Du lägger själv upp ditt arbete, bestämmer dina tider och jobbar precis så mycket eller lite som du själv vill. Någon fast lön utgår inte, men den fasta lönen är för det mesta försumbar även på telemarketingbolagen. Genom att ta bort mellanhanden – ett callcenter – så blir dock provisionen högre för dig som säljare.

Det är därför inga problem att tjäna en mycket bra månadslön, och är du en duktig säljare så kan du rentav få en heltidslön på jobb motsvarande en halvtidstjänst. Det häftiga är att det är du själv som sätter gränserna och du som bestämmer. Du blir din egen chef, men utan allt det krångliga – och du kan tjäna bra. Du behöver bara en eller någon enstaka försäljning per dag för att få en helt okej månadslön, och det finns inget ”tak” för hur mycket du kan tjäna!

Så gör du

Om det låter intressant tycker jag att du ska klicka här och registrera dig idag. Det kostar inget att registrera dig och du förbinder dig inte till någonting. Så vänta inte – registrera dig och se om detta är något för dig!

Kommentarer inaktiverade för Jobba hemifrån – som säljare Taggar:, , ,

Författare:

Skribenten har 18 publicerade artiklar Skribenten har inte skrivit något om sig själv än.

Kommentarer är avstängda.