Bli en spelvinnare!


18/05/2013 | Författare: | Publicerad i Spel, Tjäna pengar

De finns många människor i Sverige som varje dag spelar på sport. Dem är i alla olika åldrar, allt ifrån 18 till 100 år. Några av dem människorna har som vana att lägga pengar på några spel först vid lunch och sen några till på eftermiddagen. En del andra människor lägger ett spel varje dag, några lägger lite spel under veckan. Vad nästan alla tidigare nämnda spelare har gemensamt är att dem lägger sina spel hos statliga ”svenska spel” butiker. Dem går sedan dagen efter till kanske kiosken eller matbutiken och får ut sin eventuella vinst.  Dem går alltså till en butik och lämnar in sina spel och lämnar in pengar och sedan går dem till en till butik om dem har vunnit pengar och får dem.  Detta är slöseri med tid men framförallt pengar.

Sveriges statliga spelbolag har skyhöga kostnader för att finnas med ute i butikerna och dessutom har dem krav på sig att dem ska göra jätte vinster. Det medför att dem måste tjäna riktigt mycket pengar på sina spelare. Dem gör detta genom att ha odds som är långt nedanför marknads odds.  Om vi ska spela på en match som har oddset 1,8 på ”svenska spel” har det istället oddset 2,03 hos dem större internet baserade spelbolagen. Det är en jätte stor skillnad på drygt 20 %. Det gör att om du ska bli en vinnande spelare i längden kommer det bli dem 20 % men om du spelar på ”svenska spel” har du för lågt odds för att bli en vinnande spelare i längden. Problemet är också att när man står i spelkiosken för att bestämma vilket spel man ska lägga har man inte tillgång till den senaste informationen om matchen. Man har inte tillgång till alla verktyg som internet kan ge dig för att lägga en match som kommer att göra dig till en vinnare. Istället för att lägga spel hos ”svenska spel” ska du lägga dina spel hos en av alla internet spelsajter. De finns också massvis med spelbolag som har betting bonus så du får en bonus för att du sätter in pengar hos just det spelbolaget.

 

Det kan vara svårt att hitta ett spelbolag som passar just dig bäst men det finns en tjänst som kan hjälpa dig med detta som heter Betexpert.se

Dem listar hur bra spelbolagen är och det finns dessutom en oddshjälp där man kan hitta guider och tips. När du har hittat just ditt bästa spelbolag är det bara att sätta igång att dra in pengar!

Kommentarer inaktiverade för Bli en spelvinnare!

Författare:

Skribenten har 0 publicerade artiklar Skribenten har inte skrivit något om sig själv än.

Kommentarer är avstängda.