Så köper du billiga Converse på nätet


01/08/2011 | Författare: | Publicerad i Skor, Spara pengar

Converseskor finns snart på var mans fot och då oftast i modellen Converse All-Stars eller Chucks som de också kallas efter basketspelaren Chuck Taylor som arbetade som försäljare hos Converse och som företrädare för företaget. Skon var från en början Converse försök att erövra marknaden för basketskor men används nu som vardagsskor.

Converseskor finns i ett flertal olika modeller och material samt en uppsjö av färger och mönster. Absolut vanligast är dock den höga varianten av All-Stars i svart, en sko som burits av mängder av rockstjärnor genom tiderna. Converse ägs sedan 2003 av Nike.

Ökad popularitet – höjt pris

Skons popularitet har fört med sig ett kraftigt ökat pris på den svenska marknaden. För inte länge sedan kunde du få ett par Converse bra mycket billigare än dagens butikspris som brukar ligga runt 699 kr hos de fysiska skobutikerna. Som exempel kan nämnas att du utan svårigheter kan få tag på ett par billiga Converse skor för 300 kr i USA och så lite som 150 kr i Thailand.

Hur hittar man billiga Converse på nätet?

För att kunna hitta billiga Converse på nätet kan följande tips komma väl till hands.

  • Jämför priser – Converse finns hos massor av svenska nätbutiker som ofta håller lägre priser än fysiska butiker. Jämför de olika handlarnas priser, glöm inte bort att frakt kan tillkomma.
  • Utnyttja erbjudanden och rabatter – Då och då har återförsäljare erbjudanden så som fri frakt eller rabattkoder som gäller vid köp över en viss summa.
  • Handla på rea – De flesta butiker har stora reor under vår, sommar och höst. Passa på att köpa dina skor då.

De låga priserna kan locka att köpa Converse från utlandet, men observera då att det kan bli en dyr affär trots ett väldigt lågt pris på skon då fraktavgifterna och eventuell tullavgift ofta äter upp hela besparingen vid en utlandsbeställning.

Kommentarer inaktiverade för Så köper du billiga Converse på nätet Taggar:, ,

Författare:

Skribenten har 3 publicerade artiklar Skribenten har inte skrivit något om sig själv än.

Kommentarer är avstängda.