Visa vem du är med ett par herrskor!


18/05/2013 | Författare: | Publicerad i Personligt

Det finns en mängd olika varianter av herrskor och från de mer moderna modellerna till de riktigt tunga klässikerna så finner du säkert den sko som passar dig bäst. Du kan alltid hitta märkesskor online men vilka modeller är då de här klassikerna?

Kängor

Ja, denna modell behöver kanske inte någon vidare presentation. Kängor är snygga skor som funkar mycket bra till vinterns slask och är oömma. Ofta med inspiration från det militära eller livet på landet så kan du med en känga ge dig ut i alla sorts väder och du kan tryggt veta att dessa herrskor ser till att du har både varma och torra fötter. Det finns även väldigt snygga kängor som är tunnare och nättare som du kan ha på sommaren.

Loafers

 Sommarfavoriten som är både snygg och bekväm. Ofta utan snörning men finns även med. Passar perfekt till chinos, shorts och jeans. Herrskor som dessa är riktigt klassiker som har hängt med länge och väl. Och visst förstår man varför, de är som sagt riktigt snygga skor som verkligen ger dig en cool och avslappnad look.

Chelsea boots

En modern klassiker, ja det kan man kalla denna herrsko. De har hängt med länge och passar dig som vill ha en avslappnad och cool stil samtidigt som du uppskattar det klassiska och brittiska. Passar fint till både vardag och mer festliga tillfällen och är ett riktigt bekvämt val. Du hittar dem ofta i svart och brunt och du kan matcha dem till både kavaj och jeans.

Oxfordskor

Här har du den givna finskon. Herrskor som dessa har funnits så länge vi alla kan minnas. De är ofta i hög kvalité och du får en snygg och klassisk look som alltid går hem. Perfekta att ha till vardagen men framför allt till kostym, både på kontoret och på festen. Du hittar dem i en mängd olika färger, allt från cognac till blanka svarta. Alla märken som älskar herrmode på riktigt kan erbjuda dig dessa skor. Bland annat Gant. Det är verkligen en bra skor att investera i då du kommer får ett långt nöje att bära dem.

Kommentarer inaktiverade för Visa vem du är med ett par herrskor!

Författare:

Skribenten har 0 publicerade artiklar Skribenten har inte skrivit något om sig själv än.

Kommentarer är avstängda.