Exklusiva damklockor – saker att tänka på innan köp


24/02/2013 | Författare: | Publicerad i Personligt

Klockan är en av de viktigaste accessoarerna för kvinnor. Beroende på vilken klocka du väljer kan den ge dig en sportig look, eller en elegant och stilfull utstrålning.

När du köper en kvalitéts damklocka finns det några saker du bör tänka på innan ditt köp.

Är du en aktiv person som gärna ägnar dig åt utomhusaktiviteter? Då kan det vara bra att välja en vattentät klocka i tåligt material.

Om du istället är av lugn natur och tillbringar mycket av din tid på kontoret eller slappnar av på fina restauranger kan du välja en mer klassisk och sofistikerad klocka.

När det kommer till vatten finns det ett antal alternativ. En klocka som är vattentät till 5 ATM klarar vatten, men bad och dusch bör undvikas. 10 ATM innebär att du kan bada med klockan, men dykning kräver ännu högre ATM.

Undersök vad som gäller för GANT dam klockan du är intresserad av så att du hittar en klocka som passar till dina behov.

De flesta klockor finns i utföranden med stål- och läderarmband. En trend som kommit den senaste tiden är band gjorda av tyg eller nylon, även kallat Nato-band.

Läderarmband är något nättare och mer bekvämt att ha på sig, och fungerar väldigt bra ihop med ett snyggt, elegant urverk.

Väljer du en stållänk får du ett armband som håller länge, och som dessutom tål vatten. Tillsammans med en kostym blir en stållänk betydligt mer dressad än ett armband av läder.

Klassiskt vitt, svart eller blått i urtavlan fungerar vid alla tillfällen. På dam klockor finns ofta vit pärlemor-urtavla som alternativ.

Det finns även design som är mer färgsprakande. Det passar dig som vill sticka ut, där klockan då speglar din personlighet.

På gant.se kan du hitta ett brett urval av exklusiva damklockor från GANT.

Välkommen!

 

Kommentarer inaktiverade för Exklusiva damklockor – saker att tänka på innan köp Taggar:

Författare:

Skribenten har 0 publicerade artiklar Skribenten har inte skrivit något om sig själv än.

Kommentarer är avstängda.