Dejtingsajter – Kontaktmöjligheter för alla


02/09/2012 | Författare: | Publicerad i Personligt

Att registrera sig på dejtingsajter, behöver inte bara vara för att man söker kärlek. Nog är det oftast huvudsyftet, men på vägen dyker det upp en hel del olika människor och några klickar det direkt med. Men på ett vänskapligt plan. Med den inställningen kan det också vara lättare och mer avslappnat att faktiskt hitta den stora kärleken också.

Dejtingsajter är för alla, även om inte alla egentligen känner sig bekväma med att ta kontakt med andra människor på det viset, men möjligheterna finns ju att ganska snart föreslå att träffas och lära känna varandra i riktiga livet istället.

Undvik en kontaktdödande presentationstext
Oavsett om man är bekväm med att ta kontakt med personer online via dejtingsajter, finns det ändå några lömska fällor redan då man ska skriva sin presentationstext. En alltför negativ presentation där önskade egenskaper hos den man söker, listas upp, är en riktig kontaktdödare. Bättre är ju så klart att berätta om sig själv, sådan man faktiskt är. I positiva ordalag förstås. Dåliga sidor har vi alla och de märks ju efterhand ändå. Om de för all del inte märks är det ju gott så! Och vad som är positiva sidor och negativa sidor är ju trots allt beroende av hur och när man använder dem. Att undvika att presentera de dåliga egenskaperna, och istället hålla hoppet till att den dagen den kusliga envisheten märks, är den något som hellre uppfattas som positivt driv av något som fattat tycke för allt det som är positivt med personen i fråga! Sen kan det och andra sidan vara bra att undvika vad som kan uppfattas som skryt. De flesta söker efter ödmjukhet, värme och humor och det vill man gärna kunna läsa in i presentationstexten.

Klarar man av att få till en text som väcker nyfikenhet, utan att man verkar vara en svår typ, har man mycket vunnet.

Kommentarer inaktiverade för Dejtingsajter – Kontaktmöjligheter för alla

Författare:

Skribenten har 0 publicerade artiklar Skribenten har inte skrivit något om sig själv än.

Kommentarer är avstängda.