Leta bra deals på nätet


17/01/2013 | Författare: | Publicerad i Spara pengar

Om man har energi och intresse så finns det väldigt bra möjligheter att hitta bra erbjudanden eller till och med gratis produkter på nätet, det finns massvis av sajter som promotar både sina egna och andras varor och tjänster med exempelvis rabatt koder, gratis erbjudanden m.m.

Oftast är det enbart trevligt när man hittar något specialpris men man bör dock så upp med några saker, ibland eller ganska ofta kan det vara gamla utgångna erbjudanden eller rabatt koder som finns på nätet, det är inte så konstigt, om någon bloggare skrivit om en deal och sedan försvinner rea priset så kanske inte bloggaren är medveten om detta, förhoppningsvis så står det ett datum när inlägget var postat och om det är något eller flera år gammalt inlägg så räkna inte med att rabatten finns kvar.

Den andra gratis dealen man måste se upp med är lite mindre uppenbar, de flesta av oss är medveten och van med gratis erbjudanden som övergår till en prenumeration av produkten (böcker, sockar, rakhyvlar eller annat) om man nu inte säger upp prenumerationen i tid, dvs du får första sockparet gratis och har några veckor på dig att säga upp prenumerationen. Känns som ok deal men se upp, det finns några enstaka ”fula” sådana erbjudanden där det faktiskt blir en automatisk prenumeration utan möjlighet att säga upp den! Så se till att läsa det finstilta!

Nu ska man absolut inte bli förskrämd av ovanstående, håller man ögonen öppna så klarar man sig ifrån ”bad deals”, se istället till att lägga några minuter på att leta efter rabatt koder eller gratis grejor.  Sätter man det i system att leta runt på nätet när vårens nya skor ska inhandlas och när man vill få papperskopior framkallade av semesterbilderna så tar det inte många gånger innan man snabbt kan både hitta och avgöra vilka erbjudanden som är riktigt bra och som bara måste tas till vara på – varför slösa pengar när du kan spara pengar!

Kommentarer inaktiverade för Leta bra deals på nätet

Författare:

Skribenten har 0 publicerade artiklar Skribenten har inte skrivit något om sig själv än.

Kommentarer är avstängda.