Kostnad för IT-tjänster


11/01/2013 | Författare: | Publicerad i Spara pengar

Att betala för tjänster är någonting som gäller alla. Man betalar vad man köper och ibland kanske man anser att det man köper är dyrare än vad man egentligen har råd med. Ibland kanske man borde köpt det billigare alternativet, fast ändå inte gjort det. Pengar är hur man än vrider och vänder på det en väldigt viktig del i alla människors liv. Vare sig man har dem eller inte. Och det samma gäller företag. Pengar är A och O för att kunna överleva. Man producerar de tjänster eller varor man gör för att tjäna pengar, kunna utveckla företag och personal samt satsa på nya vägar att följa.

Ett företag består av många delar och en del handlar om IT. Mycket pengar går idag till just datorer och annan teknisk utrustning. Både hårdvaror och mjukvaror. Att då kunna räkna ut vad IT-drift kostar per anställd kan vara viktigt. Just därför har IT-mästaren skapat en möjlighet att räkna ut vad det kan kosta för just ditt företag att ha tjänster inom IT-drift. Hos IT-mästaren kan du även ha ett driftabonnemang som anpassar sig utefter hur många som arbetar hos dig. De beskriver att om någon börjar eller slutar jobba, så är det enkelt att bara lägga till eller dra ifrån på antalet användare.

På deras hemsida finns ett formulär där man kan fylla i hur många användare man har för att då kunna räkna ut priset hos IT-mästaren samt det generella priset utan IT-mästaren. Då kan man tydligt se skillnaden i kostnaden per anställd. Om man exempelvis skriver i 400 användare blir prisskillnaden över tusen kronor. Självklart är IT-mästaren billigast och eftersom skillnaden är så enorm lär de flesta företag som testar uträkningen fortsätta att läsa om IT-mästarens erbjudanden.

Kommentarer inaktiverade för Kostnad för IT-tjänster

Författare:

Skribenten har 0 publicerade artiklar Skribenten har inte skrivit något om sig själv än.

Kommentarer är avstängda.