Trendiga långa kjolar online


02/07/2013 | Författare: | Publicerad i Kläder

Vill du tillföra något snyggt och användbart till din skara av damkläder? Då rekommenderas en läcker långkjol. Dessa kjolar har äntligen återvänt och ger kvinnan en charmerande look på ett klädsamt och elegant sätt. Minst ett exemplar måste finnas i din ägo. Kjolar online finns i många variationer, för alla kroppar och former.

Boho, designad att framhäva ben, midja och kurvor finns i stilar där A-line och den raka modellen är vanligast. A-line passar alla kroppsformer, mixas obekymrat med andra plagg men om tyget är mönstrat bör överdelen vara enfärgad. Fördelen med den raka modellen är att den gör dig chic när så önskas eller avslappnad vid annat tillfälle. Ypperligt för korta personer eftersom den ger visuellt längre ben. För sexigare look är slits bak eller vid sidan, helt rätt. Satin är då bästa materialet.

En otroligt trendig modell, som också passar alla figurer är Gypsy. Tänk 70-talets look, omgjord att passa för idag. Finns i otaliga färger och mönster. En neutral tanktopp till drar uppmärksamheten mot kjolens känsla och skönhet.

Långa kjolar finns till hands för olika tidpunkter och skiftande stämning, sydda i olika material och mönster. Paljett, pärlor och spets förekommer ofta på Bohostilen. Broderialster kan få dessa kjolar fantastiska, speciellt tillsammans med sandaler. Vill du bli riktigt Boho-chic är handgjorda accessoarer ett måste.

En fantastisk design är sjöjungfrumodellen. Placeras tight runt höft och midja, där resterande tyg faller stilfullt mot marken. För klassisk look föredras mörka färger.

För den tunna och magra är volangkjolen en lämplig variant. Med sina vackra vågor trollas det gängliga bort, vilket ger en ljuvlig framtoning.

En prisvärd modell är omlott, vilken klär alla figurer och förekommer i olika tyger, stilar och färger. Framhäver modernitet och attraktivitet. Sarong är varianten som ofta hör stranden till. Ett stycke tyg formas till kjol genom att lindas kring midjan. Finns med otaliga mönster.

Bomullskjol i hippiestil är måstet för alla tjejer. Smickrar figuren, passar olika tillfällen och ger extra utsmyckning med fräsigt, påsydda pärlor och paljetter.

Titta in på gant.se som har olika modeller av stilfulla långa kjolar att välja bland.

 

 

Kommentarer inaktiverade för Trendiga långa kjolar online

Författare:

Skribenten har 0 publicerade artiklar Skribenten har inte skrivit något om sig själv än.

Kommentarer är avstängda.