Schyssta ytterplagg för herrar


02/07/2013 | Författare: | Publicerad i Kläder

Att välja rätt klädsel till rätt tillfälle, kan vara både tidsödande och rent ut sagt irriterande, speciellt för en man. Uppgiften att behöva och framförallt våga ta ett beslut i till exempel valet av ytterplagg, oavsett om det är en skinnjacka, snygg kavaj eller trenchcoat, kan till och med vara skrämmande. Efter tipsen nedan samt ditt noggranna övervägande är jag säker på att du kommer att finna det perfekta ytterplagget för kommande vinter.

Det är inte bara att välja vilken jacka som helst. Först måste du räkna ut vilken modell och stil som passar för just dig och din kroppsform. Oavsett om du är lång, smärt, smal eller korpulent, det finns otaliga variationer av herrkläder på nätet.

Är du kort? Välj inte en jacka som är så lång att den ser ut att översvämma hela kroppen. Rösta istället på en jacka som bryts av vid höfterna. Bestäm dig för ett användbart plagg som får dig att se längre ut.

Å andra sidan, om är överviktig, se till att inte välja en jacka som drar uppmärksamheten mot magen. Undvik att bära bälte eftersom blickarna då dras åt midjan.

Den som är väldig smal och gärna vill se lite kraftigare ut kan utse en jacka med breda axlar, större krage och kavajslag, vilket kommer att dra blickarna till sig istället.

I övrigt kan vinteraccessoarer, som mössor, scarfar, handskar och hattar addera en cool look och förstärka din personlighet och göra dig till värsta modeikonen.

Det är inte fel att införliva vindjackan eller regnrocken till sin vintergarderob. Det viktigaste är dock att du äger en jacka som kan andas och som inte gör dig svettig. Lager på lager fungerar bra, men använd ändå ytterplagg som håller värmen. Välj ett innertyg som ull eller skinn för att hålla dig varm. Var noggrann med att inte se för bulkig ut.

Att kombinera olika stilar i valet av herrkläder kan bli mycket elegant och smakfullt. För exempelvis en ledig look skulle du kunna mixa en snygg skjorta, skinnjacka eller sportjacka, mönstrad slips och jeans.

Färger som marinblå, svart, brun och mörka röda färger passar alldeles utmärkt och är färger som håller år efter år. Sättet du klär dig visar din stil och ditt engagemang i mode. Försök därför att hitta ett ytterplagg som är av riktigt bra kvalitet och håller många år. På gant.se finner du ytterplagget som passar just för dig!

Kommentarer inaktiverade för Schyssta ytterplagg för herrar

Författare:

Skribenten har 0 publicerade artiklar Skribenten har inte skrivit något om sig själv än.

Kommentarer är avstängda.