Kvalitétsskjortor från GANT online


24/02/2013 | Författare: | Publicerad i Kläder

Hos oss hittar du klassiska skjortor i bra passformer och kvalité. Det var faktiskt  skjortan som en gång i tiden låg som grund för märket GANT.

Sedan tidigt 1950-tal har vi skapat och utvecklat det som idag är en klassisk herrskjorta. Vi var först med att använda oss av button down, vilket på 1950-talet var revolutionerande och en av anledningarna till att just våra herr skjortor blev så populära.

Button down är de två knappar som håller kragen och slipsen på plats. Vi uppfann även locker loopen som är en liten hängare baktill på skjortan. Den uppkom utifrån behovet att kunna hänga upp sin skjorta på ett bra sätt i skåpet medan man arbetade eller tränade. Det är de små detaljerna som räknas!

Vi tillverkar idag våra skjortor i samma stil som då, men med moderiktiga färger och mönster. Oxford är det material våra bästsäljande klassiska skjortor är tillverkade av. Vi gör även mycket skjortor i poplin.

Poplin skjortor är tunnare i kvalitén än vad en oxfordskjorta är. En oxford-skjorta är alltid tillverkad av kraftig bomull vilket ger den en otrolig hållbarhet.

I våra sommarkollektioner har vi linneskjortor, kortärmade skjortor samt färgglada skjortor med stora rutmönster.

För att hitta rätt storlek brukar man titta på ärmlängd och kragmått, d.v.s. det mått du har runt halsen. Det finns passformer som är mer tighta och åtsittande och skjortor med en rak, elegant passform för dig som gillar enkelt men stiligt.

Din GANT skjorta är ett plagg som kommer att följa med dig flera år men som alltid håller stilen. Du kan kombinera din skjorta med våra klassiska chinos och jeans för att sedan bryta av med sådant som är på modet just nu.

Du hittar skjortorna i vår webshop och i våra GANT butiker.

 

 

Kommentarer inaktiverade för Kvalitétsskjortor från GANT online

Författare:

Skribenten har 0 publicerade artiklar Skribenten har inte skrivit något om sig själv än.

Kommentarer är avstängda.