Hunkydory


20/06/2012 | Författare: | Publicerad i Kläder

Hunkydory är det perfekta klädmärket för den som vill sticka ut lite och skapa sin egen personliga stil. Romantiska klänningar och lediga byxor, varvas med militärinspirerade jackor och välarbetade stickade plagg, med en spännande etnisk touch. Det som utmärker Hunkydory är just kombinationen av de romantiska, nästan bohemiskt lediga plaggen och de striktare militära detaljerna. Kontrasterna har gjort Hunkydory till ett unikt och attraktivt varumärke, som särskilt tilltalar unga modemedvetna kvinnor och har vunnit många trogna kunder världen över. Hunkydory’s exklusiva kollektioner finns för närvarande att tillgå i fysiska butiker i inte mindre än 16 länder, liksom i flertalet utvalda webb-butiker och företagets egen online-shop.

Företaget, som grundades 1996 av designerna Christopher och Ulrika Bjercke, debuterade med en kollektion stickade plagg, men kom snart att utöka produktionen till att involvera ett komplett utbud av kläder för de flesta tillfällen. De gemensamma nämnarna har dock alltid varit den ungdomliga och sportiga känslan och den skandinavisk-etniska designen. Hunkydory’s filosofi är att ständigt hitta nya vägar att gå och förnya sig, men samtidigt behålla sin unika stil och förbli just Hunkydory. Även om företaget utvecklas och kontinuerligt släpper nya kollektioner, ska man med andra ord alltid kunna känna igen ett Hunkydory-plagg.

Hunkydory använder gärna rena material som läder, bomull och denim i sina kläder och materialen är ofta tvättade för att ge plaggen en lite sliten vintagekänsla. Dessutom är spännande detaljer, som exempelvis militärbetonade knappar, vackra broderier och skira spetsar vanliga inslag i designen. För att kombinera fram din egen Hunkydory look kan du med fördel matcha en romantisk långklänning med en kort arméinspirerad jacka.

Hunkydory gör inte bara fantastiska kläder, de värnar även om arbetsmiljön och de mänskliga rättigheterna, vilket innebär att företaget har en mycket strikt policy mot alla typer av barnarbete och diskriminering. Vilken kan kännas tryggt att veta som kund. Besök Hunkydory.se för mer information.

Kommentarer inaktiverade för Hunkydory Taggar:,

Författare:

Skribenten har 0 publicerade artiklar Skribenten har inte skrivit något om sig själv än.

Kommentarer är avstängda.