Den senaste kollektionen av Eton skjortor!


19/03/2013 | Författare: | Publicerad i Kläder

Inför våren är det dags för den senaste kollektionen från alla modevaruhus. Inte minst är det bra att köpa lite nya skjortor av de senaste modellerna som kommer får alla bärare att känna att en ny säsong har börjat.

Eton skjortor är skjortor av högsta kvalitet. De tillverkas till största delen av egyptisk bomull som är den allra finaste bommullssorten som man kan göra skjortor på. Anledningen till att denna bomull är så fin beror på att fibertätheten är hög. Detta ger en skjorta som inte bara känns bra att ha på sig, utan de håller dessutom länge. Det finns således många anledningar till att Eton skjortor väljer detta material.

Trots att namnet på detta skjortmärke klingar brittiskt så är det faktiskt till att börja med svenskt. 1928 startade nämligen paret Pettersson skjortföretaget Skjortfabriken special, som vid utlandslanseringen under 1950-talet bytte namn till Eton. Idag är det många kända människor som bär skjortor från detta märke.

I den senaste kollektionen från denna tillverkare finns många intressanta skjortor att välja bland. Inte minst finns där en rad olika intressanta färgval att göra. Det gemensamma för alla skjortor är dock deras enastående kvalitet. Ut i varje söm har stor möda lagts på att skapa en skjorta som inte bara ser enastående ut utan som också kommer att hålla under många år framöver. Det gör också att du verkligen kommer att känna skillnad när du bär skjortor från denna tillverkare. Med Eton skjortor får du skjortor i världsklass som bland annat bärs av kändisar som Roger Moore. Det innebär att du alltid är gott sällskap när du bär en skjorta med detta märkes emblem. Ett bra alternativ vare sig du är affärsman eller bara vill vara fin till middagen.

Läs mer om Eton, skjortor och andra kläder för män på denna webbplats.

Kommentarer inaktiverade för Den senaste kollektionen av Eton skjortor!

Författare:

Skribenten har 0 publicerade artiklar Skribenten har inte skrivit något om sig själv än.

Kommentarer är avstängda.