Köpa en ny dator och skrivare


15/09/2012 | Författare: | Publicerad i Investera

Jag köpte en dator för några månader sedan och dessutom en ny skrivare. Datorn jag köpte var ganska dyr så jag valde att köpa en lite billigare skrivare eftersom jag inte brukar använda den så mycket. Jag hade en ganska bra dator innan som jag sålde och fick några tusenlappar över. Av den anledningen tänkte jag att jag lika gärna kunde köpa en skrivare, det behövs ju alltid nån gång. Annars brukar jag skriva ut hos kompisar eller i skolan, men det är ju praktiskt att ha en hemma eftersom man kan skriva ut när som helst.

Bläckpatroner har ju också blivit billigt nu och det går att köpa enkelt på internet. Jag har en kompis som brukar köpa sina patroner fraktfritt från en hemsida, det är ju hur bra som helst och man behöver inte ta sig nånstans för att handla. Jag hittade en hemsida där man också kunde få nån slags bonus om man handlade från samma hemsida flera gånger, eller om man handlade många patroner samtidigt.
Det bästa med att handla på internet är ju att det oftast blir billigare än att gå till en butik och handla. Om du till exempel ska köpa en dator kan det ju skilja tusenlappar för exakt samma dator! Därför köpte jag både min dator och min skrivare på internet, tror att frakten kostade nästan 100 kr men det blev ju i alla fall mycket billigare än om jag hade gått till en butik och köpt samma grejer. Jag trodde att det skulle ta lång tid med frakt och så eftersom jag har hört att det kan ta upp till flera veckor. Men jag beställde varorna på tisdagen och fick de redan fredagen samma vecka. Det var mycket smidigt och gick hur snabbt som helst! Det enda jag kan oroa mig lite över är om något skulle gå sönder eller om jag skulle behöva lämna tillbaka datorn eller skrivaren. Det är ju svårare att göra det när jag har köpt allt på internet. Det är ingen affär som finns någon annanstans så jag kan inte gå till nån fysisk butik och få hjälp om det skulle behövas. Annars ser jag bara fördelar med att handla på internet.

Kommentarer inaktiverade för Köpa en ny dator och skrivare

Författare:

Skribenten har 0 publicerade artiklar Skribenten har inte skrivit något om sig själv än.

Kommentarer är avstängda.