Inbrottslarm, brandlarm och trygghetslarm


27/08/2012 | Författare: | Publicerad i Spara pengar

Innan man ska åka på semester är det ofta mycket att stå i och det kan vara lätt att glömma bort det allra viktigaste – det man faktiskt lämnar kvar hemma – sitt hus. Ensamt och övergivet kommer det att stå kvar där och vänta på att du ska komma hem igen – förhoppningsvis. Om olyckan är framme så kanske ditt hem får oväntat besök av såväl inbrottstjuvar och vandaler som blixtnedslag och vattenläckor. Och det är ingen rolig upplevelse att komma hem till en massakrerad bostad – oavsett om det är orsakat av mänskliga ligister eller väder och vind. Så tänk på att skydda ditt hem i sommar! Det gör du enklast genom att skaffa ett komplett hemlarm.

Sector Alarm kan exempelvis erbjuda prisvärda paketlösningar där både inbrottslarm, brandlarm och trygghetslarm ingår som standard. Det finns två olika startpaket att välja mellan – ett med integrerad kamera och ett utan. Vilket du väljer beror så klart på vilka behov du har, men generellt sett är alternativet med kamera ett säkrare val. Detta då kamerabilderna ger larmcentralen möjlighet att se vad som har hänt direkt när larmet inkommer och genast vidta lämpliga åtgärder, utan att först behöva skicka ut en väktare till platsen.

Förutom kameran finns det även ett flertal andra praktiska tillbehör som gör att du kan skräddarsy ditt hemlarm precis efter dina egna önskemål. Exempelvis kan du lägga till en vatten & temperaturdetektor som snabbt känner av eventuella läckor och varnar innan innan skadorna hinner bli allt för stora. Du kan även komplettera ditt hemlarm med en inomhussiren, som inte bara skrämmer iväg eventuella inbrottstjuvar, men som också gör att du garanterat vaknar i det fall det skulle börja brinna medan familjen sover. Dessutom finns det möjlighet att lägga till en utomhussiren som fungerar minst sagt avskräckande för alla potentiella inbrottstjuvar genom sitt blixtrande sken och gälla ljud.

Kommentarer inaktiverade för Inbrottslarm, brandlarm och trygghetslarm

Författare:

Skribenten har 0 publicerade artiklar Skribenten har inte skrivit något om sig själv än.

Kommentarer är avstängda.