Skrivare – Bäst i Test 2013


19/03/2013 | Författare: | Publicerad i Företagande

Bläckstråleskrivare, laserskrivare, matrisskrivare eller multifunktionsskrivare? Då det är dags att köpa en ny skrivare till datorn kan det vara svårt att veta vilken skrivare man ska satsa på. Det finns många olika modeller av olika tillverkare på marknaden och alla lovar såklart högklassiga utskrifter. Nyckeln ligger i att välja en skrivare som motsvarar ens egna behov.

Ska man bara skriva ut ett dokument då och då behöver man knappast den allra nyaste och dyraste modellen med en massa extra funktioner, men om man exempelvis har tänkt skriva ut mycket fotografier kan det vara värt att satsa på en skrivare som skriver ut bra fotografier. Det är självklart inte heller bara skrivaren som avgör hur bra utskrifterna blir, utan även vilken sorts bläckpatroner eller lasertoner samt papper som man använder.

Här har vi listat några av de bästa och nyaste skrivarna 2013:

Canon PIXMA MG6250
Denna multifunktionsskrivaren skriver inte bara ut högkvalitativa fotografier utan klarar även av att skanna och kopiera dokument. Den är stilren, lätt att använda och både tyst och snabb. Perfekt för hemkontoret!

Canon PIXMA IP7250
Ska du skriva ut fotografier med din skrivare är denna bläckstråleskrivare som gjord för det. Den levererar fotografier med en hög bildupplösning, är snabb, tyst och dessutom kompakt, så den ryms bra även i ett litet utrymme.

Epson Stylus Photo 1500W
Detta är en annan bläckstråleskrivare som är särskilt utvecklad med tanke på dig som vill skriva ut dina fotografier. Eftersom den går att använda trådlöst kan man placera den i princip var som helst och priset är även mycket konkurrenskraftigt.

Canon LBP6000
Om du främst kommer att använda skrivaren till att skriva ut dokument och annan text i svartvitt är den här laserskrivaren ett budgetvänligt val. Kvaliteten på utskrifterna är också mycket bra.

 

Kommentarer inaktiverade för Skrivare – Bäst i Test 2013

Författare:

Skribenten har 0 publicerade artiklar Skribenten har inte skrivit något om sig själv än.

Kommentarer är avstängda.