Den elektroniska cigaretten


02/07/2013 | Författare: | Publicerad i Personligt, SEO, Spara pengar

Den liknar en cigaretten på pricken och uppför sig också nästan som en. Den ska dock inte använda eld och kan därför tas fram och läggas ned i ficka när du är färdig med att använda den. Ja, den elektroniska cigaretten är smart och därför blir den också mer och mer populär bland rökare. E-cigaretten har blivit särskilt populär för att sluta röka. Den fungerar nämligen som en komplett ersättning för en vanlig cigarett, vilket i sin tur har blivit olagligt att röka på fler och fler platser under de senaste åren. Bara därför har den elektroniska cigaretten också blivit ett otroligt populärt substitut för vanliga cigaretter.

E-cigaretten uppfanns i Kina för bara 10 år sedan. Idén om e-cigaretter kan spåras tillbaka till förra århundradet då vetenskapsmän redan då försökte uppfinna en ”elektronisk cigarett.” Mycket har skett sedan e-cigaretten såg dagens ljus 2002 och idag liknar de flesta e-cigaretter helt vanliga cigaretter.

E-cigarettens uppbyggnad är mycket enkel. Äldre e-cigaretter består av tre komponenter medan nyare e-cigaretter kan bestå av 2 komponenter och liknar vanliga cigaretter helt. Med nyare e-cigaretter fungerar den översta vida delen av cigaretten som ett batteri, medan den nedersta, gula delen är där nikotinvätskan finns. Vätskan fångas sedan upp i en bit bomull och flyter alltså inte runt fritt inuti e-cigaretten.

Fördelarna med en el-cigarett är många. För det första är e-cigaretten mycket ofarligare än en vanlig cigarett. Din hälsa kommer därför tacka dig om du byter från en vanlig cigarett till en e-cigarett. Du kommer också snabbt märka förbättringar av hälsan. Bland annat kommer din hosta försvinna och efter ett par veckor kommer du märka att du plötsligt kan andas mycket bättre.

Utöver de hälsomässiga fördelarna kommer du också spara mycket pengar på att byta från en vanlig cigarett till en elektronisk cigarett. Elektroniska cigaretter är som utgångspunkt bara hälften så dyra som vanliga cigaretter och beroende på din rökförbrukning kan det finnas mycket pengar att spara.

Som en bonus kommer din dåliga rökningsandedräkt försvinna och efter kort tid kommer din mat smaka mer och bättre. Fördelarna är alltså många och det är därmed bara att skaffa sig en e-cigarett och komma igång med att sluta röka tobak.

Trots att man inte får sälja e-cigaretter med nikotin i danska butiker så är det fullt lagligt som användare att köpa e-cigaretter genom diverse utländska hemsidor.

Författare:

Skribenten har 0 publicerade artiklar Skribenten har inte skrivit något om sig själv än.

Kommentarer är avstängda.